İSTANBUL / ESENLER - Atışalanı Ortaokulu

3. Geleneksel Zeka Oyunları Turnuvası

İlçemizde Esenler Belediyesi ve Esenler İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün protokolü ile üçüncüsü düzenlenen Zeka Oyunları Turnuvası'na bu yılda katıldık.  Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Cem Poyraz ve Özel Eğitim Öğretmeni Oktay Güney'in okulumuzda koordinatörlüğünü yaptığı zeka oyunları turnuvasına okulumuzdan birbirinden rekabetçi öğrenciler ile birlikte bu yıl 5 farklı oyunda mücadele edeceğiz. Pentago, quarto, mangala, küre ve koridor oyunlarında bu yıl rakiplerimizle karşılaşıp doyasıya eğleneceğiz. Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen lansmanda yapılan kura çekiminde rakiplerimiz belli oldu. C grubunda göstereceğimiz mücadelede rakiplerimiz birbirinden oldukça başarılı okullar: Oruç Reis İ.H.O., Tacirler Eğitim Vakfı İ.H.O. ve Şehit Sait Ertürk Ortaokulu. Grubumuzdaki rakiplerimize katılım gösteren tüm okullara başarılar ve iyi eğlenceler diliyoruz!

25-11-2023

Yayın: 25.11.2023 - Güncelleme: 25.11.2023 13:58 - Görüntülenme: 62