İSTANBUL / ESENLER - Atışalanı Ortaokulu

Öğrencilerimizden Sportif Dereceler

Daha önce sportif başarılarını pekçok kez paylaştığımız okulumuz öğrencilerinin yeni başarılarını paylaşıyoruz. Sude ve Kaan, bir kez daha sportif derece elde ederek madalya kazandı. Ayrıca okulumuz başka bir gururu, öğrencilerimizden Ali Erkan Çetin'in 30 Eylül 2023 tarihinde Antalya'da Muaythai dalında düzenlenen turnuvadaki sportif başarısı ile yaşadı. Okulumuz öğrencileri arasında kazanılan sportif derecelere yenileri eklendi. Sude, Kaan ve Ali Erkan dereceler elde ederek madalyalar aldı. Öğrencilerimizin başarılar elde etmeye devam edeceğine inancımız tam. Başarılarını bizimle paylaşan değerli öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektiren okul müdürümüz Harun Koçak, öğrencilerimizi tebrik etti. Atışalanı Ortaokulu ailesi olarak öğrencilerimizi ve ailelerini biz de tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

12-10-202312-10-202312-10-2023

Yayın: 12.10.2023 - Güncelleme: 12.10.2023 16:18 - Görüntülenme: 177