İSTANBUL / ESENLER - Atışalanı Ortaokulu

Atışalanı Ortaokulu

KEMER MAH. KEMER CAD. ATIŞALANI ORTAOKULU BLOK NO: 1 ESENLER / İSTANBUL
Vizyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir bireyi olarak, tüm çalışmaları ekip ruhu ile yürüterek, okul genelinde demokratik yaşamı esas alıp Etkin okul-veli ve toplum işbirliğini sağlayarak ilim ve irfan ışığında, sürekli, olumlu yönde değişikliği savunarak ‘‘sevgi ve hoşgörü’’ sloganıyla başarıya ulaşmak.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda, evrensel ilkelerin ışığıyla geleceğini aydınlatmayı bilen, öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden, bilimsel teknolojik gelişmeleri takip edebilen iyi insan idealiyle, yüreğinde vatan ve millet sevgisi dolu, çağın ilerisinde olmayı hedefleyen ahlaklı ve dürüst bir nesil yetiştirmek.
Her yıl çok sayıda öğrencimizi anadolu liselerine göndermekteyiz.
Kütüphane Kitap Sayısı :4852
Öğretim Şekli :Kurumumuzda ikili öğretim yapılıyor olup sabahçı grubu öğrencilerimiz olan 7 ve 8. sınıflar için dersler saat 07:40´da, öğlenci grubu öğrencilerimiz olan 5 ve 6. sınıflar içi ise dersler saat 13:10´da başlamaktadır.
Saatler
Sabahçı Grubu Ders Başlangıç Saati ve Bitiş Saati: 07:40-12:45 Öğlenci Grubu Ders Başlangıç Saati ve Bitiş Saati: 13:10-18:30
Ulaşım
Atışalanı güzergahını takip eden belediye otobüsleri (33, 33M, 98G; Atışalanı Caddesi İstasyonu) ve minibüslerle ulaşılabilir. Ayrıca M1B metro hattı Menderes İstasyonu´na okulumuz 1 km uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri
Kurumumuz, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında, Atışalanı Caddesi konumunda yer almaktadır.
Kurumumuz Esenler ilçe merkezinde yer almaktadır.